Uniswaps, Bitcoin Wraps en 20 Crypto-grappen

Het is niet verwonderlijk dat de afgelopen zeven dagen ons hebben laten zien dat Bitcoin-walvissen actief BTC aan het verzamelen zijn gedurende 2020, en de CEO van MicroStrategy verdubbelde de bitcoin-weddenschap van het bedrijf omdat “ biljoenen aan het smelten zijn in schatkisten.

„Grote crypto-exchange Kraken heeft een bankcharter ontvangen , terwijl Kiss-ster Gene Simmons toegaf dat hij gemaakt is om van BTC te houden

Tegelijkertijd waren toezichthouders zoals de Financial Action Task Force (FAFT) op zoek naar crypto “ rode vlaggen “ om crimineel gedrag te identificeren, terwijl Venezolaanse crypto-gebruikers zich steeds meer zorgen maakten over beperkte handelsopties , hoewel Bitcoin Superstar zei dat het niet zal vertrekken het land .

In Europa beloofden de toezichthouders een nieuwe “ golf van regelgevende verplichtingen “ voor lokale cryptospelers , terwijl monero (XMR) steeg als gevolg van belangrijk compliancenieuws .

Over altcoins gesproken, Ethereum-vergoedingen schoten opnieuw omhoog toen Uniswap’s UNI-token live ging , terwijl Coinbase Pro een opnamekosten introduceerde

Ondanks de recente uitverkoop van DeFi-token, is de totale waarde die in DeFi is vergrendeld, blijven stijgen en KuCoin bood een verrassing aan duizenden Aave’s LEND-houders . Last but not least, als je geïnteresseerd bent in het verdienen van crypto-inkomsten op Uniswap, kun je er meer over leren door onze nieuwe “ DeFi Unlocked“ -serie te volgen .

Ten slotte kunnen we vorige week samenvatten via een universele taal – de memes.